DETEKTIVE PRIVATE

SHKENDA LILI

Me vite te tera eksperince

OFROJME KONSULENCE PER CDO NEVOJE TUAJEN PER SHERBIM INVESTIGATIV PRIVAT.

Largo cdo dyshim!

Rreth Nesh

Zyra jone investigative e cila operon ne te gjithe qytetet e Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise kompletohet me se miri nga grupi jone i detektiveve me pervoje. Ne synojme ti bejme sherbimet tona private te hetimit te disponueshme per kedo qe mund te kete nevoje. Nese vendosni te perdorni sherbimet tona, ne ju garantojme fshehtesi absolute mbi ceshtjen tuaj.

Qëndroni në kontakt me ne!

Na ndiqini ne Facebook!

Videot tona ne Youtube!

Na ndiqni ne Instagram!

Kontakt ne Telefon

Perse

Duhet te na Zgjidhni

  • Sherbim I perballueshem e detektive private
  • 100 % konfidencialitet I plote
  • Sukses I larte I zgjidhjeve te çeshtjeve

SHKENDA LILI

DETEKTIVE PRIVATE

Ditelindja 22/10/1989 vendlindja klos-burrel, ndjekur fakultetin e drejtesise Tirane, mbaruar shkollen 1 vjecare te Detektivit privat , e specializuar ne fushen e investigimit.

SHERBIMET QE NE OFROJME

Hetimi I njerezve te humbur

Keni humbur kontaktet me njerezit tuaj te dashur? Deshironi te mblidhni infomacione dhe te bashkoheni me ta? Agjensia jone gjen infomacione rreth njerezve tuaj te veçante shume shpejt duke perdorur mjete dhe teknika te specializuara.

Investigim ne biznes

Jeni ne ortakeri
Dyshoni ne ortakun tuaj
Biznesi juaj eshte ne renie ekonomi etj etj
Zgjidhja jemi ne ,e gjith ekipi jone operon ne fshehtesi te plote.

Investigim paramartesor

Doni te jeni ie sigurt per partnerinen tuaj? Doni te dini nese ka qene ose eshte I martuar, ka femije ose lidhje tjeter ndoshta nje te shkuar te erret. Sigurohuni qe e dini me ke p martoheni para se te ndermerrni nje angahim kaq te madh.

Kontroll per pergjuesa ne ambjentet tuaja zyra, makina, banesa

Bejme kontrolle te imtesishme per pergjues dhe identifikimin e tyre ne ambjentet tuaja.

Investigim I adoleshenteve dhe kontrolli I tyre

Trajtojme dhe vezhgojme femijet tuaj ne fazen me te veshtire te jetes se tyre.

Prova per divorc

Nese jeni ie bindur qe partneri juaj ju tradheton ne jemi aty per ju per ta investiguar dhe per ta vertetuar me prova faktike.

Investigim per gjetje debitoresh

Gjeni borxhinjte me agjentet tane specialist te gjurmimit te borxheve.

Investigim Martesor

Verifikoni besnikerine e partnerit tuaj me ane te agjensise tone.

Kompjuter

Nxjerrja dhe kthimi I te dhenave ng ate gjitha pajisjet kompjuterike UDD, MOBILE PHONE, SSD, USB, ETJ

Kerkime mbi pronat e individeve

Gjetje adresash

DETEKTIVE PRIVATE SHKENDA LILI

Rr. Kavajes, Condor Center, Kati 3, Nr 67, Tirane, Albania 1023

GET A FREE QUOTE

Please fill this for and we'll get back to you as soon as possible!

TOP